Beer, Burgers & two smoking barrels festival

, ,

22 mei 2016 is het zover, het Beterwordthetniet-BBQ team verzorgt de burgers op het eerste Beer, Burgers & two smoking barrels festival 2016 in Helmond.

beer-burgers-twosmokingbarrels2016

Helmond staat vanaf 22 mei op de (bier)kaart van Nederland. Een primeur die je zeker niet mag missen!Op die datum viert Helmond zijn allereerste Bierfestival. Dit lentefestival zal samenvallen met ‘de week van het Nederlandse bier’, en wordt gehouden op het gildeterrein aan de rand van natuurgebied “het Goor” (ingang aan de Heeklaan). We doopten ons bierfeest “Beer, Burgers & Two Smoking Barrels”, en het zal de 22e draaien om; lekker eten, muziek en gezelligheid maar vooral om BIER!

Van 13:00 – 20:00 uur kunnen liefhebbers aanschuiven voor een keur aan heerlijke (regionale) bieren en bij de rokende BBQ die natuurlijk niet mag ontbreken op ons Bourgondische festival.

Naast 8 brouwers die hun meest smakelijke bieren presenteren zal er een Barbecue Team van formaat aanwezig zijn om zorg te dragen voor een goede smakelijke bodem. Ben je geen bierliefhebber, loop het festival dan niet voorbij en kom eens proeven bij de ciderbar! We willen je hier kennis laten maken met de lekkerste ciders uit Scandinavië en wij informeren je graag over deze smakelijke zomerse drank.

Gedurende de dag zal de Houtse ‘schut’ van Gilde Sint Antonius Abt demonstraties verzorgen en vallen er op het terrein tevens een aantal oude ambachten te bewonderen. Het mooist van alles: Ons festival is geheel GRATIS toegankelijk!

Om te proeven van de bieren of ciders zijn uiteraard kaarten nodig. Voor €10,- is een uniek proefglas te koop om de bieren te proeven. Naast het glas ontvang je tevens 2 consumptiemunten voor de eerste kennismaking met de heerlijke bieren van onze brouwers. Het ”Beer, Burgers & Two Smoking Barrels proefglas” mag je als aandenken mee huiswaarts nemen als herinnering aan deze onvergetelijke dag. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Slijterij ‘t Pijpke in Mierlo-Hout en het filiaal in Helmond Centrum OP=OP.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.