BBQ Society Cook-Off 2016, the day after…

, , ,

bbq-society-cook-off-2016-01s bbq-society-cook-off-2016-02sLaatste wedstrijd van het KCBS seizoen en voor

veel topteams de laatste mogelijkheid om de overall punten nog wat scherper te stellen. Met de 48 BBQ teams, de organisatie, KCBS rep’s & KCBS juryteam, SCA rep’s & SCA juryteam en natuurlijke alle vrijwilligers, een geweldig weekend gehad. Namens ons team DANKJEWEL daarvoor!

de BBQ Society Cook-Off 2016, een weekend waar ik als Teamcapt’n van Beterwordthetniet-BBQ trots ben op “mijn” mannen.

Zaterdag een call voor de SCA cookoff (Steak competition) met een mooie 7de plaats

Zondag een call voor Pork (9de) en mooie constante scores voor alle andere categorieën. Uiteindelijk een 18de plaats overall voor deze wedstrijd. Gezien het deelnemersveld een plaats waar we ons niet voor schamen!

Het einde van het KCBS seizoen, waar we als team met passie en plezier ervaring op hebben kunnen doen in het wedstrijdcircuit. Het seizoen waar we afscheid nemen van ons bbq-maatje Ceriel, die samen met Hilke verder gaat in hun eigen team Backcorner BBQ. Het seizoen waar we Tom Hendriks verwelkomen als nieuwe teammaat. Het seizoen waarbij we al vooruitkijken naar volgend jaar met nieuwe ideeën, tweaken van wedstrijdschema’s, aanpassen van smaakjes. Wij hebben er zin in, op naar seizoen 2017!

Meedoen aan wedstrijden kost geld, daarom zijn wij heel blij met de ondersteuning en bijdragen van bedrijven en teams in 2016. Er zullen wat veranderingen zijn in de sponsoren van 2017 maar daarover later meer.

Voor nu: SUPERBEDANKT SPONSOREN EN TEAMS voor het seizoen 2016! Dank jullie wel!

In willekeurige volgorde zijn dat:

Rookovens-online.nl
Veld cold&safe
Seaside smokers
Home made
Backcorner BBQ
Public Html
Hangbelly BBQ
ICE
Haco lichtprojecten
Flevo flyers
Barbecueman.eu – Bbqreviews.nl

Namens Beterwordthetniet-BBQ een hele fijne winter, keep your smokers burning!

Gloeiende groet
Camiel Berkers
Team Capt’n Beterwordthetniet-BBQ