Wat we doen

In 2014 werden er in Nederland 2 KCBS barbecue wedstrijden georganiseerd, in 2015 al meer dan 7 wedstrijden en het blijft maar groeien. Ook in de rest van Europa groeit het aantal wedstrijden gestaag. Zo zijn er al KCBS wedstrijden in Zweden, Duitsland, België, Zwitserland, Italië en Tsjechië. Wedstrijden zijn vrij toegankelijk voor geïnteresseerd publiek. Bezoekers kunnen proeven en de sfeer inademen van echte authentieke Amerikaanse barbecue.


Onder de naam “beter wordt het niet – bbq” doen we (Camiel Berkers, Rene de Regt, Danny Kosman en Boy Schroeder , mee met KCBS , Dutch Oven & SCA wedstrijden. Wij zijn enthousiaste barbecuers, grillmasters, lid van het BBQ genootschap en Camiel, Rene & Danny zijn gecertificeerd actief jurylid bij KCBS & SCA. Het is voor ons de uitdaging om zo constant en goed mogelijk te presteren. Dit kan zijn Low&Slow als barbecuer of High&Fast als grillmaster, van open vuur tot smoker.

In 2018 zijn we tijdens de grootste Dutch Oven wedstrijd van de Benelux, Grand Champion geworden, DO Kampioen der Lage Landen 2018!

Ons moto: het is 365 dagen in het jaar barbecueweer!